str. George Baritiu, nr. 27,
Cluj Napoca
0752 166 072

Transport gratuit la comenzi mai mari de 49 lei.
Cos de cumparaturi 0produs(e) in cos
  • Home
  • Termeni si conditii

Termeni si conditii

Site-ul gradinacumirodenii.ro este proprietatea societatii comerciale SC TECS VISION SRL, cu sediul in CLUJ-NAPOCA. Utilizarea si/sau vizitarea acestui site implica acceptarea urmatorilor Termeni si conditii. TECS VISION isi rezerva dreptul de a aduce modificari acestei sectiuni ori de cate ori considera ca este necesar fara notificare prealabila, de accea va recomandam sa verificati periodic aceasta pagina. TERMENI SI CONDITII 1. Termeni Site: pagina web: www.gradinacumirodenii.ro Utilizator: orice persona care acceseaza domeniul gradinacumirodenii.ro Consumator: orice persoana fizica sau juridica, care emite o Comanda prin intermediul magazinului online. Comerciant: societatea comerciala S.C TECS VISION SRL, cu sediul in CLUJ-NAPOCA, punct de lucru: Str. BARITIU, nr. 27, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J12/304/2013, cod unic de inregistrare CUI: RO31177992. Produse: condimente si mirodenii din toate colturile lumii, seminte, fructe confiate. Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Comerciant si Consumator prin care Consumatorul solicita Comerciantului sa ii livreze bunuri si produse pe care este de acord sa le primeasca si sa faca plata acestora. Contract de comercializare la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii, incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de Comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta. Tehnica de comunicatie la distanta - orice mijloc ce poate fi utilizat pentru incheierea unui contract intre Comerciant si Consumator si care nu necesita prezenta fizica simultana a celor doua parti. PLATA SI LIVRARE Comanda minima in magazinul nostru este de 20 lei (pretul produselor). Comenzile plasate pana in ora 12 se expediaza in aceeasi zi, fiind livrate in ziua lucratoare urmatoare. Cele plasate dupa aceasta ora se expediaza in ziua urmatoare !

 

 

Daca alegeti modalitatea de expeditie prin curier rapid, timpul de livrare de 24 de ore se calculeaza din momentul expeditiei nu al plasarii comenzii! CURIERUL LIVREAZA SI SAMBATA! MODALITATE DE PLATA: - modalitate de plata disponibila este plata la livrare (se achita cash in momentul primirii coletului). MODALITATI DE LIVARE : - curierat rapid COSTURI DE LIVRARE :

 

1.CURIERAT RAPID CLUJ-NAPOCA : - pentru comenzi peste 50 lei livrarea se face gratuit

ROMANIA: - pentru comenzi de peste 115 de lei (exceptand accesoriile de condimente), transportul este GRATUIT in orice localitate din tara. -

                -pentru comenzi sub 115 de lei se achita o taxa de transport de 19 RON pe primul kg, urmand o taxa suplimentara de 1 RON pt fiecare kg in plus.

 

*Daca adresa de livrare este in afara ariei de acoperire ( comune, sate ), pretul curieratului se poate modifica, veti fi contactat telefonic pentru detalii

Apasa Esc pentru inchidere